2011. január 18.

Melange



A kávéknál maradva, még egy különlegesség. 
Az elkészítés megegyezik a Latte Macchiato-nál leírtakkal, a különbség csupán annyi, hogy itt a cukor helyett mézet használunk. 
A mézet öntjük először a pohár aljára, erre jön a tejhab és végül a kávé, illetve a díszítés.

5 megjegyzés:

Túry Amália írta...

Nekem még sose sikerült a hibátlan rétegezés, ki fogom próbálni a módszeredet :)

Citromhab írta...

Mindenképp UHT tejet használj, akkor sikerülni fog:-)

Gesztenye receptjei írta...

Ezt is imádooooom:-))))

Tücsök Bogár írta...

Akkor ma a Latte Machiato után, egy ilyet is kérnék! Nagyon guszta!

Citromhab írta...

Gesztenye, én is :-)

Tücsök Bogár, megy ez is:-)